Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «حسن روحانی»، رئیس جمهور، روز چهارشنبه در این جلسه اظهار کرد: به تعبیر امام معصوم فاطمه اطهر(س) یک اسوه حسنه و الگوی نیکو و زیبا برای همه مردم جهان است. صبر، استقامت، عبادت، ایمان و دفاعش از حق می‌تواند راهنما و الگوی ما باشد.

دکتر روحانی با بیان اینکه روز زن در ایران تنها به معنای یک روز تقویمی و تشریفاتی نیست، گفت: روز زن در واقع تجدید پیمان با فرهنگ اسلام و دستورات قرآن و سیره پیامبر(ص) و ائمه هدی(ع) نسبت به زنان جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور تصریح کرد: ما مردسالاری، زن سالاری ، مرد ستیزی و زن ستیزی را قبول نداشته و نه مرد را مایه خیر مطلق می‌دانیم و نه بر اساس برخی از افکار نادرستی که وجود دارد، زن را منشأ شر می‌دانیم؛ زن و مرد هر دو انسان و در پیشگاه خداوند دارای کرامت و عزت هستند و برتری و مقام آنها وابسته به ایمان، تقوا و مجاهدت خودشان است.

 دکتر روحانی با اشاره به اینکه جنسیت دخالتی در کرامت و عزت انسانی مرد یا زن ندارد، افزود: معتقدیم بسیاری از فاصله جنسیتی که امروز در جوامع دنیا وجود دارد، ناصحیح و آنچه اسلام می‌خواهد، عدالت واقعی جنسیتی است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز در فضای اجتماعی جامعه ما زنان در پی حقوق واقعی خودشان هستند و از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون در علم، دانش و مشارکت اجتماعی نقش آفرین بوده اند.

دکتر روحانی با اشاره به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و تعبیری که امام راحل راجع به این نقش داشته‌اند، گفت:  امروز نیز در انتخابات متعدد در ایران و در تمام تظاهرات و راهپیمایی ها که به نفع نظام انجام می‌گیرد و نیز در مسایل اجتماعی و مشاغل مختلف مدیریتی، علمی، دانشگاهی، پزشکی و مسئولیت‌های گوناگون، حضور زنان پررنگ است.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز بواسطه فضای مجازی که بوجود آمده، زنان فرصت جدیدی برایشان ایجاد شده تا هم نظرات‌شان را اعلام کنند و هم دانش و اعتقاد خودشان را تبیین کرده و برای اشتغال محترمانه و عزتمندانه در جامعه تلاش کنند.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: بنابراین روز زن، به این معناست که مقام مادران و زنان را پاس بداریم و از همه مهم‌تر از سیره و روش زندگی فاطمه اطهر(س) و ائمه هدی و پیامبر اسلام(ص) به خوبی استفاده و بهره‌برداری کنیم.

رئیس جمهور افزود: امروز بالاترین نیاز ما در جامعه اسوه قرار دادن پیامبر(ص) و ائمه هدی(ع) برای زندگی است چراکه آنچه می‌توانیم به عنوان مشکل جامعه‌مان قلمداد کنیم تنها مشکل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیست. البته ممکن است در این زمینه‌ها هم مشکلاتی باشد اما از همه مهم‌تر اینکه نگذاریم مشکلات بداخلاقی در جامعه ما رسوخ کرده و از هم فاصله بگیریم.

دکتر روحانی اظهار داشت: باید مسایل و مشکلات کشور حل و فصل شود و در این راستا همه باید دست به دست هم دهیم؛ اینطور نیست که در برابر مشکلات جامعه فقط دولت مسئول است و بقیه سخنگو هستند. اگر بناست کسی از طرف ملت سخنگو باشد، این رئیس جمهور است که منتخب مردم بوده و می‌تواند بهترین سخنگو از طرف مردم، مطالبات و خواست مردم باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه نادرست است که برخی فکر کنند، سخنگوی مردم هستند و دولت صرفاً باید پاسخگو باشد، اظهار داشت: دولت مسئولیت‌هایی دارد و در برابر مسئولیت‌های خود پاسخگوست و این در حالی است که همه نهادها، قوا، ارکان و ارگان‌ها، در قبال ملت مسئولند و همه باید پاسخگو بوده و به قانون اساسی عامل باشند و کسی که طبق قانون اساسی می‌تواند راجع به قانون اساسی حرف بزند، سوال کند و تذکر دهد و توضیح بخواهد، رئیس جمهور است و بنابر این همه باید به وظایف خود به خوبی عمل کنیم.

دکتر روحانی با اشاره به ضرورت حفظ انسجام اجتماعی و استقرار اخلاق سیاسی و اجتماعی در جامعه، گفت: در این راستا باید بدانیم انتخابات 4 سال یکبار بوده و هر روز انتخابات نیست؛ مردم در 29 اردیبهشت پای صندوق آراء آمدند و نظر خودشان را اعلام و رئیس جمهور و اعضای شورا را انتخاب کردند کما اینکه در مقاطع دیگر نمایندگان مجلس و خبرگان را به همین شکل برگزیدند.

رئیس جمهور با بیان اینکه بعضی‌ها فکر می‌کنند هنوز دوران انتخابات است و یادشان رفته که انتخابات تمام شده، اظهار داشت: بسیاری از سخنان، حرف‌ها و نکات از طرف افرادی به گوش می‌رسد که وقتی عمق آن حرف شکافته شود معنایش این است که هنوز ما در فضای انتخابات و رقابت انتخاباتی هستیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز روز حل مشکلات مردم است و همه باید در این مسیر دست به دست هم دهیم، خاطرنشان کرد: همه حق دارند انتقاد کنند، انتقاد وظیفه همه و در اسلام به معنای سخن دلسوزانه و اصلاح‌گرانه است؛ همه در برابر پیشوایان و مسئولین حق نصیحت دارند؛ نصیحت همان انتقاد سازنده و دلسوزانه است و تخریب به معنای نقد نیست.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه ما بندگان خداییم و همه باید احساس مسئولیت کنیم، اظهار داشت: باید باور کنیم، ضربه به دولت، ضربه به نظام است. اگر کسی فکر می‌کند، تضعیف دولت موجب تقویت نظام می‌شود در اشتباه است. بخش بزرگ مسئولیت و بار سنگین نظام بر عهده دولت بوده و صدها هزار کارگزار در سراسر کشور به عنوان دولت، خادم مردم هستند و تلاش می‌کنند.

دکتر روحانی با بیان اینکه بعضی‌ها فکر می‌کنند که اگر دولت تضعیف شد، نهادهای دیگر تقویت می‌شوند، گفت: اینطور نیست؛ ما امروز در یک کشتی نشسته‌ایم و اگر بخشی از کشتی را تخریب شود، همه کشتی با هم غرق می‌شود.

رئیس جمهور افزود: پیروی از سیره پیامبر(ص) و ائمه هدی(ع) به همین معنا است که به دنبال اخلاق، انسجام ملی، رفاه ملت و حل مشکلات مردم باشیم و همه در این زمینه احساس مسئولیت کنیم و دست به دست هم دهیم.

دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحرکات برخی کشورها در منطقه نسبت به ایران و دنبال کردن ماجرای قدیمی ایران‌هراسی از سوی آنها، گفت: ایران به دنبال عزتمندی بوده و هست اما هیچگاه به فکر زورگویی و تجاوز به دیگران نبوده و نخواهد بود؛ تاریخ هم نشان می‌دهد که ملت ایران هیچگاه به ملتی ظلم نکرده و سرزمین کسی را غصب نکرده است؛ ما هیچگاه همسایگان خود را بمباران نکرده و هر روز مردم منطقه را در فشار قرار ندادیم و نه تنها مردم را از سرزمین خودشان آواره نکردیم، بلکه آوارگان دیگر را هم به میهمانی پذیرفتیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران کشوری در مسیر رشد، توسعه و پیشرفت است، تاکید کرد: همه باید بدانند که ما نگران رشد دیگران نیستیم و می‌دانیم در این منطقه وقتی به تعالی می‌رسیم که همه با هم رشد کنیم و دلمان می‌خواهد همه کشورهای همسایه و منطقه در رشد و در مسیری باشند که موجب تعالی مادی و معنوی همه است.

دکتر روحانی با بیان اینکه قدرت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و بویژه قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران علیه دیگران نیست، افزود: ما قدرت نظامی‌مان را تقویت نمی‌کنیم تا کشوری را مورد حمله قرار دهیم، بلکه قدرت دفاعی ما صرفاً بازدارنده و یا در شرایطی برای دفاع از کشور است.

رئیس جمهور اظهار داشت: سلاح ما برای صلح، تقویت ثبات و امنیت و برای این است که دیگران قصد تجاوز به کشورمان را نداشته باشند؛ پس هیچ کس نباید نگران سلاح ، موشک یا تقویت بنیه دفاعی ایران باشد، چون تاریخ این واقعیت را به ما می‌گوید ما در طول 40 سال بعد از انقلاب به کسی تجاوز نکردیم درحالی که اگر به دنبال سلطه‌طلبی بودیم در بسیاری از مقاطع، شرایط مناسب وجود داشت ولی از هیچ فرصتی سوء استفاده نکردیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه ما از قدرت خود همواره برای تقویت دیگران استفاده کردیم، گفت: روزی که کشورهای دیگر به هم تجاوز کردند، ما پذیرای هر دو بودیم؛ آن روزی که عراق به کویت تجاوز کرد، ما در جنوب پذیرای کویتی‌ها و در بخش میانی و غرب پذیرای عراقی‌ها بودیم و دو طرف به ما پناه آوردند و به هر دو کمک کردیم و پذیرایی و میهمان‌نوازی کردیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: آنهایی که در طول 70 سال گذشته در منطقه ، آشوب، جنگ و ویرانی را به بار آوردند و هر روز دنبال قتل‌عام مردم بودند و صبرا و شتیلا را درست کردند، دیگر جایی ندارد که بخواهند دم از خطر ایران بزنند. ایران برای هیچ‌کس خطر نیست. ایران برای کل این منطقه ثبات و امنیت است؛ البته از حقوق خودش به خوبی دفاع خواهد کرد.

دکتر روحانی با اشاره به نزدیکی به ایام سال جدید ضمن اظهار امیدواری از اینکه سال آینده سال پربرکتی برای مردم بوده و خداوند رحمتش را بیشتر بر ما نازل کند، خطاب به وزرا،  معاونین و مسئولین دستگاه‌های ذیربط در ایام عید نوروز ، گفت: در این ایام باید دل‌ها را شستشو دهیم و از اختلافات و کینه‌ها بگذریم و به یاد حق و مردم باشیم؛ در این ایام همه مسئولین باید بیشتر به فکر مردم باشند تا مردم راحت‌تر بتوانند اجناس مورد نظر خودشان را فراهم کرده و به راحتی به مسافرت خودشان بپردازند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ستادهای نوروزی در ایام تعطیلات باید فعال باشند و مسئولان در راستای آماده سازی جاده ها و استقرار گروه های امدادی تلاش کنند، اظهار امیدواری کرد که همه در نشاط و خوشحالی وارد سال جدید شده و سال 97 سال نشاط مردم ایران، منطقه و همه مسلمانان باشد و بتوانیم همدیگر را یاری کنیم و شرایط ما در سال آتی از  لحاظ اقتصادی،‌فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی از سال‌های قبل بهتر و برتر باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم

رئیس‌جمهور در «دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با مردم» در پاسخ به سوالاتی به موضوعاتی درباره عملیات وعده صادق و مذاکره پرداخت و گزارش‌هایی از عملکرد دولت در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و ... ، ارائه کرد.

به گزارش ایسنا ، خلاصه‌ای از آن‌چه سید ابراهیم رئیسی شامگاه سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای مردم مطرح کرد را می‌توانید در 50 جمله‌ای که در ادامه آمده است، بخوانید.

* جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت.

* در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد اقتصادی هم به کار گرفت.

* «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همه آن را تحسین کردند و می‌تواند فرصت اجماع در حل مشکلات کشور باشد.

* پیام وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت.

* ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم.

* اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.

* تولید مسکن در کشور فعال است، اما حتماً به صورت آپارتمان نیست به شکل ویلایی هم هست.

* از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است.

* رشد نقدینگی در دولت سیزدهم  ۲۳ درصد است.

* بر وجود انظباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید شده و اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات منحل خواهد شد.

* از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم.

* تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود.

* تلاش کردیم فشارها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد.

* طرح کالابرگ برای همین بود که کالاهای اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد.

* ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست.

* در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.

* تلاش شده تا در زمینه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان اقداماتی انجام شود.

* زنجیره تامین، تولید تا مصرف باید کنترل شود.

* این دولت تاکید دارد با ایجاد انظباط با سوداگری و تخلفات برخورد کند.

* امروز از ۱۰ هزار روستا که تنش آبی داشت مشکل ۵ هزار روستا در این دولت حل شده است.

* در توجه به مناطق کم برخوردار از نظر ساخت جاده، خانه بهداشت، ساخت مدرسه و امکانات دیگر با نگاه عدالت‌محور عمل کردیم.

* به همه بخش‌ها توجه عادلانه داریم.

* ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم، آن‌هم با ایجاد شفافیت در عمل نه با سخن.

* صدور مجوزها اصلاح شد. سامانه تجارت بیش از ۹۰ درصد در حال اجراست.  ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم.

 * نزدیک ۱۰۰ نفر از مسئولان بخش‌های مختلف که همگی هم مشکل نداشتند، اما احساس ناکارآمدی‌شان وجود داشت  همه جابه‌جا شدند.

* گشت ارشاد مدیران در سطح کشور در حال اجراست.

* من از گروه، حزب یا جریان خاصی نیستم.

* دولت ما مردمی است و ما با مردم ارتباط داریم.

* در  شوراهای اداری ۲۰ مدیر تشویق شدند و ۱۰ مدیر هم برکنار

* میزان کتابخوان در مناطق غیربرخوردار در این دولت افزایش یافت.

* در زمینه عدالت فرهنگی و اجتماعی برای نمایشگاه کتاب برنامه‌ریزی کردیم.

* سال گذشته ۲۵ میلیون نفر در رویدادهای فرهنگی مختلف حاضر شدند که جلوه نشاط اجتماعی است.

* مسئله حجاب هم وظیفه شرعی و هم قانونی است.

* پایبندی زنان ما به حجاب ریشه در اعتقادات دارد.

* افرادی با برنامه هنجارشکنی می‌کنند که وظیفه دستگاه‌های قانونی در این زمینه مشخص است.

* مجلس قانونگذار و ریل‌گذار است و اگر مجلس و دولت قوی باشند اجرای قوی هم به دنبال می‌آید.

* مردم با حضور در حوزه‌های انتخابیه باقیمانده کار خود در دور اول را تکمیل کنند.

 * همکاری مجلس و دولت بسیار مهم است.

* ما باید سالی یک میلیون شغل ایجاد کنیم و باید انجام شود. دولت پس از گذشت قریب سه سال توانسته یک میلیون شغل را ایجاد کند.

* با احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به اشتغال کمک کردیم که قریب به ۹ هزار مورد می‌شوند.

* تولید در کشور افزایش یافته است.

* آمار بیکاری کاهش یافته و در کانال هفت تا هشت درصد قرار دارد.

* به ایجاد زمینه شغلی برای تحصیلکرده‌ها حتما تاکید داریم. امروز ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که دوبرابر گذشته شده است.

* صندوق‌های حمایتی هم در این زمینه فعال هستند تا کمک کنند. امیدوارم روزی در کشور اصلا بیکار نداشته باشیم.

* تولید نه فقط در صنعت که در کشاورزی هم رشد داشته است. ۲۲ درصد رشد در حوزه تولید کالاهای اساسی داریم.

* کارهای خوبی در حوزه صنعت و معدن در حال انجام است.

* امروز آمارها از کاهش تورم و رشد اقتصادی حتی در صندوق بین‌المللی پول هم تاکید شده است.

* الان ۴ تا ۵ درصد رشد اقتصادی داریم.

* نقد و انتقاد ایراد ندارد، اما همه باید کمک کنیم تا مشکلات حل شود. 

* همه احزاب و گروه‌ها و دیدگاه‌ها بدانند که باید دست به دست هم دهند و مشکلات حل شود.

* دولت خدمتگزار همه مردم است، حتی کسانی که به من(ابراهیم رئیسی) رأی نداده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکند
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته